SEO der nytter!

Vi befinder os i en digital tidsalder, hvor flere og flere køber deres produkter online. Det er ikke længere nok at have en god placering på en hylde i supermarkedet, eller have funklende visitkort med på virksomhedsmesser eller konferencer.

Din hjemmeside skal også være synlig i søgemaskinerne på deres øverste hylder. Det er nemlig i søgemaskiner som Google, brugerne søger efter de varer og ydelser, du tilbyder.

Ved at være synlig, når der søges efter netop disse – på præcis de ord kunden selv benytter – er du derfor godt på vej mod øget synlighed, flere ordrer og bedre bundlinje.

Der ligger derfor et kæmpe kundepotentiale gemt i SEO og vigtigheden af at søgemaskineoptimere er dermed vigtigere end nogensinde.

Skal vi kaste et blik på din hjemmesides SEO-mæssige sundhedstilstand? Så kontakt os via formularen til højre og få et uforpligtende SEO-oplæg, der er skræddersyet til netop din virksomhed.

Med effektiv SEO er du kun få klik fra kunden

I dag findes de fleste leverandører og webshops via nogle få klik i søgemaskinerne. Hvis et website ikke er at finde i toppen af søgemaskinerne på de søgeord, kunden bruger, får en hjemmeside stort set heller ingen trafik herfra. Du går dermed glip af ordrer, som i stedet tilfalder dine konkurrenter.

Kunder online har nemlig travlt og er vant til, at alting bliver serveret hurtigt og let tilgængeligt. Har dine potentielle kunder svært ved at finde dit website, opdager de det derfor aldrig.

Målet med SEO er med andre ord, at dine kunder finder frem til dig.

SEO med struktur giver SEO med succes

Når man udfører SEO, sker det med udgangspunkt i de søgeord, kunderne anvender, når de leder efter virksomheder som din.

Det kan dog virke uoverskueligt at skulle optimere sin hjemmeside til samtlige af de søgetermer, som kunderne kan finde på at søge efter. Men det er her, vi kommer ind i billedet. Vi skaber struktur i din søgemaskineoptimering og eksekverer med sikker hånd.

Vi hjælper dig med at identificere, hvilke søgeord dine kunder bruger og lægger en SEO strategi ud fra dette – i kombination med vores solide og mangeårige viden omkring, hvad der fungerer og hvordan samspillet mellem søgemaskinerne, brugerne og website-ejerne fungerer.

Alt sammen i tæt samarbejde med dig som kunde, så du fortsat har fuld kontrol over dit website og din virksomhed.

Lave leadpriser og langsigtet effekt med veludført SEO

Søgemaskineoptimering er generelt svært at sammenligne med andre markedsføringsaktiviteter, da både arbejdet og selve effekten af tiltagene er langsigtede. Det gør disciplinen til en solid form for markedsføring som giver holdbare resultater på den lange bane.

Til gengæld kan SEO noget, ingen andre markedsføringsdsiscpliner kan: Tiltrække kunder der allerede er der – helt uden at skulle skabe et behov hos kunden eller overbevise vedkommende først. Kunderne er der nemlig allerede. Du skal blot have dem trukket ind på netop dit website.

Det betyder, at veludført SEO udelukkende skaffer dig relevante kunder – i modsætning til traditionel markedsføring som bannerkampagner eller trykte annoncer. Det gør SEO til en yderst rentabel marketingdisciplin, hvor effekten kan mærkes lang tid frem.

Med vores mange års erfaring fra SEO-branchen, får du desuden adgang til både indsigt og erfaring, der kan være guld værd ift. at skabe succes, salg og vækst på din webshop eller hjemmeside.

Målbare resultater med Google Analytics

Udover at SEO er en meget billig form for markedsføring i henhold til udbyttet, er resultaterne også let målbare.

Det er en stor fordel, når markedsføringsindsatsen skal evalueres, men også i det daglige arbejde med SEO. Den mængde uvurderlige data, der bliver gjort tilgængelig via Googles egne analyseværktøjer som Google Analytics og Google Search Console, er nemlig et vigtigt redskab i forhold til at identificere hvilke optimeringsmæssige tiltag, der fungerer og hvor på websitet, der er plads til yderligere forbedring.

Analyse og opsamling af data er derfor en helt central og naturlig del af vores SEO løsninger.

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring din SEO?

Udfyld kontaktformularen øverst til højre eller ring på telefon 30 20 88 76 til en uforpligtende og uformel snak omkring, hvad du har brug for hjælp til og hvad du gerne vil sælge mere af.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få en gratis foranalyse & oplæg

Kontakt os her
N

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger

N

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen

N

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis vi ikke er 100% sikre på vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak

Uddrag af kunder vi har hjulpet

Lyngbygaard golf
Haderslev kommune
Benniksgaard hotel
VUC Syd

Bliv ringet op