PPC – maksimal synlighed med målrettet annoncering

PPC annoncering er en meget stærk form for søgemaskinemarkedsføring, hvor man selv definerer hvilke søgeord/sætninger man ønsker, ens annoncer skal vises i forbindelse med.

Det betyder, at PPC annoncering adskiller sig væsentlig fra andre online annonceringsformer ved, at du sikrer dig, dine annoncer udelukkende bliver vist for potentielle kunder med interesse i det produkt, du tilbyder.

Du betaler også kun for det antal klik, annoncen skaffer dig. Noget selve navnet på annonceringsformen også afspejler. PPC står nemlig for ”Pay Per Click”.

Hurtige resultater med PPC annoncer i Google Adwords

PPC annoncering er en let måde at få relevant trafik til din hjemmeside på – i stedet for at skulle skaffe dem ved hjælp af SEO, som er en længere proces. Med PPC kan du betale dig til øget synlighed i Google i kraft af dine annoncer.

Metoden er derfor oplagt, hvis du mangler kunder her og nu og de mange muligheder for løbende justeringer tillader dig også at skrue både op og ned for dit budget i takt med eventuelle varer i restordrer, sæsonudsving og øvrige konjunkturer.

PPC er også en ideel måde at promovere sig på i forbindelse med søgeord, hvor gode placeringer normalt vil være ude af ens rækkevidde på grund af stor konkurrence.

Hvis en placering i toppen af søgeresultaterne ikke er inden for rækkevidde, kan derfor via en annonce på Google sikre sig maksimal synlighed alligevel.

Effektiv PPC med grundigt forarbejde

Når man vil annoncere gennem PPC på Google, er det vigtigt, at det grundlæggende arbejde bliver gjort ordentligt.

Det betyder, at man skal analysere sin målgruppe, sine kunder og de specifikke søgeord der benyttes, når kunderne søger efter dét, du tilbyder.

Det er nemlig helt essentielt, at de nøgleord, man vil findes på, er relevante. Årsagen er, at ethvert klik på din annonce, koster dig penge.

Derfor skal det også sikres, at kunden rent faktisk er af så god en relevans, at vedkommende har konverteringspotentiale.

Det nytter med andre ord ikke noget, at du ikke har den vare på hylden, som brugeren har søgt efter eller at din hjemmeside vises på søgeord, der ikke er relevante for dét, kunden efterspørger. Det samme gælder geografiske placeringer – har du en café i Sønderjylland er der sandsynligvis ingen kunder i klik på dine annoncer fra en besøgende i Skagen. Og sådan kunne man blive ved.

Kort opridset kan man derfor med andre ord koge det ned til én sætning: Et klik er intet værd, hvis ikke det på sigt kan skaffe dig et salg.

PPC annoncering med perfektion og ekspertise

Hos Digital Succes har vi hjulpet rigtig mange kunder med at booste deres forretning ved at anvende PPC kampagner og vi er skarpe til at sikre dig størst muligt udbytte af dit annonceringsbudget. Det betyder også, at vi kan analysere os i dybden og meget nøjagtigt rådgive dig i, om en kampagne vil være rentabel eller blot penge ud af vinduet.

Annoncering på Google er nemlig kun profitabelt når det udføres til perfektion – og gennem vores mangeårige og brede erfaring med netop PPC annoncering og Google Adwords er vi godt klædt på til at håndtere jeres online annoncering.

Skal vi hjælpe med din PPC annoncering?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du får et bedre udbytte ud af dit annoncebudget, en højere ROI og mere succesfulde kampagner.

Vi glæder os til at høre mere om din virksomhed og hvad du gerne vil sælge mere af.

Ring på telefon 30 20 88 76 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Få en gratis foranalyse & oplæg

Kontakt os her
N

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger

N

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen

N

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis vi ikke er 100% sikre på vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak

Uddrag af kunder vi har hjulpet

Lyngbygaard golf
Haderslev kommune
Benniksgaard hotel
VUC Syd

Bliv ringet op