Cookie- og privatlivspolitik2018-05-29T20:33:00+00:00

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://digitalsucces.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Henvendelser via. kontaktformularen sendes direkte til hej@digitalsucces.dk, hvor dataene vil blive opbevaret indtil de ikke længere skal benyttes, dog maksimalt i 30 dage.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Ingen personlige data registreres. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på www.digitalsucces.dk samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere www.alterna-huse.dk og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics. Cookies opbevares i op til 2 år.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du får mere information her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvem vi deler dine data med

Dataene deles ikke med tredjepart, men benyttes udelukkende internt blandt medarbejderne hos Digital Succes, med det formål at gøre websitet mere brugervenligt og derved give dig som bruger, den bedst mulige oplevelse.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer bliver kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Dataansvarlig

Digital Succes IVS
Jomfrustien 6
6100 Haderslev

CVR:37280496
e-mail: hej@digitalsucces.dk
Telefon: 71 96 02 47

Privatlivspolitik

For at vi kan give dig en både overskuelig, brugervenlig og relevant hjemmeside – benytter vi teknologi, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende benytter vores hjemmeside.

Vi indsamler oplysninger om dig og din adfærd for at forbedre din brugeroplevelse, med målrettede budskaber / relevant markedsføring. Vi bruger ligeledes informationerne til at videreudvikle vores hjemmeside og generelle måde at formidle vores budskaber på.

Du kan i det efterfølgende læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem og hvad du gør, hvis du har spørgsmål til retningslinjerne.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik heller ikke informationer, der kan henføres til dig, uden at oplyse, hvordan du kan undgå det.

Når du benytter www.digitalsucces.dk accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.

Andre vilkår for benyttelse af www.digitalsucces.dk kan du finde sidst i cookie- og privatlivspolitikken.

2 – Beskrivelse af behandling

Formål 1

Optimering af hjemmeside og profilering
a) Optimeringen af brugeroplevelse på www.digitalsucces.dk: Vi indsamler oplysninger om dig når du bruger vores hjemmeside. De oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside, på vores medieplatforme og til de ydelser og services vi tilbyder. Du kan læse mere om dette i vores cookie-politik nedenfor.

b) Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. E-mails/nyhedsbreve hvis du har tilmeldt dig dette. Vi udleverer eller sælger ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger informationerne til at tegne en profil af læserne.

Digital Succes indsamler således oplysninger om dig på tre måder:

  • Oplysninger, direkte fra dig – du selv afgiver
  • Oplysninger, vi indsamler automatisk
  • Oplysninger, fra online kilder, herunder sociale medier, der er offentligt tilgængelige

Vi kan indsamle oplysninger som:

  • Navn
  • Adresse
  • Geografi
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Cookies

eller andre oplysninger, som du selv vælger at afgive.

Oplysninger vi indsamler automatisk:

  • Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om din adfærd og navigation på hjemmesiden
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger, du selv afgiver samt oplysninger vi automatisk indsamler om din adfærd
  • Når du interagerer med vores indhold, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, din computer og din adfærd

Med indhold menes der:

  • Annoncer, opslag eller beskeder på sociale medier samt Google’s tjenester
  • Vores nyhedsbreve
  • Blogindlæg
  • Sider på vores hjemmeside

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet, baseret på følgende grundlag:
GDPR artikel 6.1.f om nødvendig forfølgelse af vores legitime interesser, herunder:

  • Markedsføring
  • Optimering af hjemmeside

Modtagere
Vi kan dele dine oplysninger med:
Leverandører, herunder IT-leverandører eller marketingbureauer, som vi samarbejder med i forbindelse med optimeringen af din brugeroplevelse med Digital Succes.

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • Alle stamoplysninger slettes senest 3 år efter indsamling
  • Cookies slettes i henhold til vores cookie-politik

Formål 2
Tilmelding til e-mails og nyhedsbreve

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette og forbedre vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder – herunder ved fremsendelse af nyhedsbreve og/eller e-mails.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

a) Almindelige personoplysninger som navn, e-mail, adresse
b) Oplysninger om din adfærd i e-mails og nyhedsbreve

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder

  • Direkte fra dig
  • E-mail software brugt til udsendelse og analyse

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet, baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • GDPR artikel 6.1.a om samtykke

Modtagere
Vi kan dele dine oplysninger med marketingbureauer, som vi samarbejder med i forbindelse med optimeringen af din brugeroplevelse med Digital Succes.

Opbevaring
Vi vil opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål der er nævnt, og op til 2 år efter din tilbagekaldelse af samtykke til e-mails eller nyhedsbrev.

Formål 3
Øvrige henvendelser
Generelle henvendelser til Digital Succes

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig

  • Almindelige personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og andre relevante oplysninger som din henvendelse måtte vedrøre

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag:

  • GDPR artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser, herunder:
    – Besvarelsen af henvendelser
  • GDPR artikel 6.1.B (Nødvendig for opfyldelse af aftalen med den registrerede).

Modtagere
Vi deler oplysninger med følgende modtagere:

  • Ingen

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

  • Op til 6 måneder fra den endelige besvarelse af henvendelsen.

3 – Overførsler til lande udenfor EU/EØS

Vi kan i særlige tilfælde overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS (USA og Canada). Overførsler til disse tredjelande vil kun ske til specifikke formål, som nævnt under afsnit 2, og vi vil altid sikre, at der er fornødne garantier på plads, hvis der sker en overførsel til et land uden for EU/EØS.
Overførslerne vil ske i medfør af Privacy Shield-ordningen, der er indgået mellem Europa og USA. Overførslen til Canada vil ske i medfør af Kommissionens standardkontrakter, som publiceret af Kommissionen eller ved andre kontrakter godkendt af kompetente myndigheder. Du har mulighed for at få en kopi af overførselsgrundlaget ved at kontakte os på hej@digitalsucces.dk

4 – Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte hej@digitalsucces.dk eller tlf. 71 96 02 47.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Senest opdateret: 29. maj 2018

Cookie-politik

På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies, der anvendes, til hvilke formål, de anvendes, og hvordan du kan undgå og slette cookies.

1 – Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger vores hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies.

2 – Så lang tid opbevares cookies
Forskellige cookies har forskellig levetid, afhængig af den enkelte cookies funktion. Når en cookie når sin fastsatte levetid, sletter den sig selv. Ved hvert nyt besøg på hjemmesiden bliver alle cookies fornyet.

3 – Sådan undgår og sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies og at slette cookies, der ligger på din harddisk.

Som bruger skal du dog være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokkerer for cookies.

Sådan sletter du dine cookies:
Klik her for: Vejledning i at slette cookies på iPhone, iPad og andet fra Apple
Klik her for: Vejledning i at slette cookies på telefoner med styresystemet Android

Hvis du vil vide mere om, hvordan du sletter og blokkere cookies, kan du se mere her

4 – Hvad cookies bruges til på www.digitalsucces.dk
For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

4 – 1 Tredjepart-cookies – Google Analytics
Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Ingen personlige data registreres. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på www.digitalsucces.dk samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere www.digitalsucces.dk og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

4 – 2 Andre tredjeparts cookies

På vores hjemmeside bruges en række tredjepartsservices. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser. Se vejledning i pkt. 3 “Sådan undgår og sletter du cookies”. Hvis du vælger at blokkere tredjepart-cookies, kan der være funktioner, du ikke kan anvende.

Det er muligt at dele tilbud fra vores samarbejdspartnere på Facebook. I forbindelse med denne handling sættes en cookie af Facebook. Denne cookie holder styr på, hvilke af vores tilbud, der deles på Facebook.

I forbindelse med reklamekampagner på nettet, sættes der tredjepart-cookies til at måle brugernes adfærd.

Egne cookies

NavnFormålTid
SessionHusker fx de oplysninger, du har indtastet i en formular, så du er fri for at taste dem igen.30 dage
CacheIndholdet af siden gemmes i din browser, så siden kan loade hurtigere.Til Browseren lukkes ned
Accept af cookiesHolder styr på, om du har accepteret brug af cookies på siden30 dage

Tredjepart-cookies

NavnFormålTid
Google AnalyticsIndsamler oplysninger om brugeradfærden, tiden du har været på siden, hvilke sider du har besøgt mm. Dataene er anonyme og der samles ikke personlige data op. Cookien benyttes til at optimere siden, for at øge brugervenligheden.30 minutter til 2 år
HotjarHotjar er et feedback værktøj, som vi benytter til at forstå brugernes adfærd med det formål at gøre hjemmeside mere brugervenlig. Hotjar lægger sine cookies, for at hjælpe os med at overvåge adfærden imellem siderne og i nogle tilfælde styre afstemninger. Cookien indeholder ingen personlige informationer.1 år