Loading...
Google analytics2019-05-21T09:28:09+00:00

Google Analytics – gratis at benytte, men fuld af værdi

Ved du, hvem dine besøgende er? Viden om dine besøgende er uvurderlig i forhold til at markedsføre dine produkter og ydelser effektivt og få maksimal glæde af dine marketingaktiviteter. For ved du, hvem dine besøgende er, er du godt på vej til at vælge de rette tiltag i forhold til at sikre mere trafik, mere salg og flotte resultater online.

Hos Digital Succes er vi eksperter i at identificere, hvem dine kunder er, hvor de kommer fra, hvor mange der er tale om, hvilke søgetermer der bliver søgt efter via interne søgefelter – og meget, meget mere. Alt dette finder vi frem til ved hjælp af Google Analytics.

Skal vi hjælpe dig med at mestre Google Analytics’ mange værdifulde funktioner, så kontakt os via formularen nederst på siden, eller læs mere om Analytics nedenfor.

Analytics er let at bruge, men svært at mestre

Der findes forskellige værktøjer, der kan svare på, hvor mange besøgende din hjemmeside har i en given periode, men Google Analytics kan besvare langt mere værdifulde spørgsmål: Hvor kommer dine besøgende fra? Brugte de en smartphone eller en PC? Hvilke sider kunne de bedst lide? Hvor længe blev de på din hjemmeside osv.?

Google Analytics giver dig med andre ord adgang til unik viden om dine besøgende, som er guld værd, når du skal optimere de forskellige parametre på din hjemmeside. Med Google Analytics kan du nemlig optimere ud fra, hvad du kan se fungerer. Derudover kan du med den rette opsætning få værdifuld viden omkring trafik og konverteringer.

Disse og andre funktioner gør Google Analytics til et helt uundværligt redskab, når du arbejder med SEO, PPC annoncering på Google Adwords og konverteringsoptimering.

Et yderst værdifuldt analyseværktøj

De mange muligheder i Google Analytics gør toolet til et særdeles kraftfuldt værktøj i det daglige arbejde med online markedsføring og benyttes derfor også af såvel store som små virksomheder. Du skal dog vide, hvad du leder efter, for at det kan give værdi – og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi kan hjælpe dig med at forstå effekten af din online markedsføring, men også af dine øvrige marketingaktiviteter ved hjælp af Goolge Analytics. Bruger du eksempelvis penge på et radiospot eller avisannoncer i en given periode, vil vi kunne fortælle dig, hvilken effekt markedsføringen har haft på dit besøgstal samt konverteringsgraden på din hjemmeside – også selvom trafikken er kommet via et offline medie.

Nu spørger du måske, hvordan? Nøglen til vores ekspertise i Analytics ligger i den korrekte fortolkning af de tilgængelige data og så ganske simpelt i vores mangeårige erfaring.

Individuel opsætning af Google Analytics

Vi ved, at mindre som regel er mere – især når vi taler Google Analytics’ uendelige funktioner. Med afsæt i dine konkrete behov kan vi derfor hjælpe dig med at skabe et unikt dashboard i Goolge Analytics, hvor du nemt kan finde lige netop de data, du har brug for i dit daglige arbejde eller til din faste afrapportering. Det gør din færden i Analytics nem og simpel – også uden et større forhåndskendskab.

Så kan du bruge din tid på at forstå de funktioner, du virkelig har behov for, frem for at blive frustreret over alle dem, du aldrig får brug for.

Har du brug for hjælp til Google Analytics?

Hos Digital Succes har vi hjulpet mange virksomheder med at få gavn af Google Analytics’ mange komplekse muligheder. Ønsker du også at få glæde af den mængde af essentiel viden om dine besøgende, der ligger gemt i Google Analytics, så kontakt Sønderjyllands digitale marketingbureau for en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Ring på telefon 71 96 02 47 eller benyt kontaktformularen nederst på siden.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Digital Succes – Ikke bare snak om tingene, men noget om snakken!

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger.

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen.

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis vi ikke er 100% sikre på vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak.

Derfor kører vi heller ikke med lange bindinger. Vi skal levere varen – og måtte vi mod forventning ikke gøre det – skal du have nemt ved at komme videre.

Skal vi tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder?

KONTAKT OS

Kontakt os
Digital Succes
Ny Allegade 1
6100 Haderslev

Telefon: 42 90 70 22
Mail: [email protected]

CVR: 37280496


Certificerede Google Partnere