Google Analytics – gratis at benytte, men fuld af værdi

Ved du, hvem dine besøgende er?

Vi er eksperter i at identificere, hvem dine kunder er, hvor de kommer fra, hvor mange der er tale om, hvilke søgetermer der bliver søgt efter via interne søgefelter – og meget, meget mere. Alt dette finder vi frem til ved hjælp af Google Analytics.

Analytics er let at bruge, men svært at mestre

Mange værktøjer kan svare på, hvor mange besøgende en hjemmeside har i en given periode, men Google Analytics kan besvare langt mere værdifulde spørgsmål: Hvor kommer disse besøgende fra, brugte de en smartphone eller en pc, hvilke sider kunne de bedst lide og så videre.

Med Analytics kan vi med andre ord få en unik viden om brugerne, som gør at vi kan optimere ud fra, hvad vi kan se fungerer. Derudover kan man med den rette opsætning få viden omkring trafik og konverteringer.
Det gør Google Analytics til et helt uundværligt redskab, når man arbejder med SEO, PPC annoncering på Google Adwords og konverteringsoptimering.

Et yderst værdifuldt analyseværktøj

Alle mulighederne i Google Analytics gør toolet til et utroligt kraftfuldt redskab i det daglige arbejde med online markedsføring og benyttes af såvel store som små virksomheder.

Man skal dog vide, hvad man leder efter, for at det kan give værdi og det er hér vi kommer ind i billedet.

Med Google Analytics kan vi hjælpe dig med at forstå effekten af dine online markedsføring, men også dine øvrige marketingaktiviteter. Bruger du eksempelvis penge på et radiospot eller avisannoncer i en given periode, vil vi kunne fortælle dig præcis, hvilken effekt det har haft på dit besøgstal, og konverteringsgrad på hjemmesiden.

Også selvom trafikken er kommet via et offline medie. Nu spørger du måske hvordan – men nøglen til dette ligger i den korrekte fortolkning af de tilgængelige data kombineret med mange års erfaring.

Vi kan også i Google Analytics skabe et individuelt dashboard til netop dig, hvor du nemt kan finde alle de data, du har brug for i dit daglige arbejde eller til din faste afrapportering. Det gør din færden i Google Analytics nem og simpel, også uden et større forhåndskendskab.

Har du brug for hjælp til Google Analytics?

Så kontakt os til en uforpligtende snak omkring dine muligheder og hvad Google Analytics kan betyde for din online tilstedeværelse.

Ring på telefon 30 20 88 76 eller benyt kontaktformularen nederst på siden.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Få en gratis foranalyse & oplæg

Kontakt os her
N

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge, som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger.
N

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen.
N

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis ikke vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak til opgaven.

Uddrag af kunder vi har hjulpet

Lyngbygaard golf
Haderslev kommune
Benniksgaard hotel
VUC Syd

Bliv ringet op