Loading...
Ny hjemmeside2019-05-21T09:39:19+00:00

Ny komplet hjemmeside med alt inkluderet

Når vi hos Digital Succes leverer nye hjemmesider til vores kunder, er det med afsæt i, at hjemmesiden ikke blot skal se godt ud og repræsentere virksomheden, men også fungere fra dag ét. Det betyder, at den skal være let at betjene for de besøgende, let at administrere for dig eller dine medarbejdere, og vigtigst af alt opsat på en måde, så den efterfølgende og yderst vigtige online markedsføring har de bedste betingelser.

Ønsker du en ny hjemmeside uden dikkedarer, der bare fungerer og gør det, den skal – nemlig at få flere besøgende i din butik samt sprede budskabet om dine produkter og ydelser? Så kontakt Sønderjyllands digitale marketingbureau for en uforpligtende snak via kontaktformularen nederst på siden, eller læs mere om vores hjemmesider nedenfor.

En ny hjemmeside, der er klar til at møde konkurrencen

Når du gerne vil findes online, er det ikke nok at have en ny hjemmeside. Din hjemmeside skal også være synlig i søgemaskinerne, når kunderne søger efter dét, din virksomhed tilbyder. At blive synlig i eksempelvis Google, er dog ikke bare noget, der sker af sig selv. Det kræver, at indholdet på siden er optimeret mod lige netop de søgninger, dine potentielle kunder foretager – og så skal teknikken bagved være i orden.

Hos Digital Succes sørger vi naturligvis for det hele, så din nye hjemmeside er toptunet i forhold til den efterfølgende søgemaskineoptimering. På denne måde er du sikret, at hjemmesidens tekniske skelet er optimalt i forhold til de SEO-mæssige anbefalinger. Dermed sparer du dyre udviklingskroner på efterfølgende rettelser af opsætningsmæssige fejl og tekniske mangler og kan i stedet glæde dig over en hjemmeside, der bare fungerer.

Komplet hjemmeside med alt inklusive

Traditionelt er der mange aktører involveret i processen, når der skal laves en ny hjemmeside. Som tovholder på projektet kan det derfor være svært at bevare overblikket, især hvis man ikke normalt er involveret i den proces, det er at få lavet en ny hjemmeside.

Hos os har du derfor mulighed for at få en ny komplet hjemmeside med alt inklusive, hvor det er os, der er projektleder, og os, du kommunikerer med undervejs. Det sparer dig for både tid og frustrationer, og vi kan tilmed levere din nye hjemmeside hurtigere.

Med en ny komplet hjemmeside fra os får du programmering, opsætning, design, tekstindhold, billedmateriale og online markedsføring i én samlet pakke. Det betyder, at du fra dag ét har en hjemmeside, der fungerer på alle fronter, og som lever op til dine krav og specifikationer. Og så er det faktisk ikke engang dyrt.

Din nye hjemmeside skal hurtigt kunne tjene sig selv hjem

Hos Digital Succes er kernen i enhver opgave omkring en ny hjemmeside, at den skal kunne tjene sig selv hjem, inden der er gået 12 måneder. Vurderer vi, at dette ikke er realistisk, får du det også at vide. For os er det nemlig vigtigt, at investeringen i din nye hjemmeside skal give mening. Din hjemmeside er i vores optik noget, der skal skaffe dig flere kunder og ordrer, og det er netop dét, vi formår med vores komplette løsninger.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din nye hjemmeside

Det første skridt på vejen mod din nye hjemmeside er en uforpligtende snak med os omkring, hvad dine ønsker er, og hvad din virksomhed beskæftiger sig med. Herefter skræddersyr vi et uforpligtende tilbud på en ny komplet hjemmeside, der afspejler din virksomhed både visuelt og indholdsmæssigt – enten som en komplet løsning med alt inklusive eller som en delløsning med elementer leveret af dig selv.

Har du eksempelvis allerede indhold på din nuværende hjemmeside, der kan genbruges, eller er du selv verdensmester i at producere nyt indhold til din hjemmeside? Så er det selvfølgelig med til at holde prisen nede. Kort sagt, så betaler du hos Digital Succes kun for det, du også får.

Uanset hvad du har behov for, så ser vi frem til at hjælpe dig videre i processen og godt på vej mod en ny optimeret og velfungerende hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 71 96 02 47 eller via kontaktformularen nederst på siden. Husk nu, hos Sønderjyllands digitale marketingbureau er der ikke kun snak om tingene, men noget om snakken.

 

Digital Succes – Ikke bare snak om tingene, men noget om snakken!

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger.

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen.

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis vi ikke er 100% sikre på vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak.

Derfor kører vi heller ikke med lange bindinger. Vi skal levere varen – og måtte vi mod forventning ikke gøre det – skal du have nemt ved at komme videre.

Skal vi tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder?

KONTAKT OS

Kontakt os
Digital Succes
Ny Allegade 1
6100 Haderslev

Telefon: 42 90 70 22
Mail: [email protected]

CVR: 37280496


Certificerede Google Partnere