Loading...
PPC2019-05-21T11:27:27+00:00

PPC – maksimal synlighed med målrettet annoncering

PPC annoncering er en stærk form for søgemaskinemarkedsføring, hvor du selv definerer, hvilke søgeord og sætninger dine annoncer skal vises i forbindelse med. PPC adskiller sig således væsentligt fra andre former for online annoncering, da dine annoncer kun vises for potentielle kunder med interesse i netop dit produkt. Du betaler også kun for det antal klik, annoncen skaffer dig – noget selve navnet på annonceringsformen også afspejler.

PPC står nemlig for ”Pay Per Click”.

Da PPC er betalt markedsføring, er det også essentielt, at du får det optimale ud af dit marketingbudget. Hos Digital Succes har vi hjulpet mange virksomheder med at booste deres salg ved hjælp af PPC, og vi er skarpe til at sammensætte en skræddersyet løsning, der passer til dit behov. Vi sætter skub og system i din annoncering og skaber resultater, der kan mærkes – med en service i øjenhøjde og en afrapportering, der er til at forstå.

Kontakt os via formularen til højre og få et uforpligtende tilbud på PPC til netop din virksomhed eller læs mere om PPC nedenfor.

Hurtige resultater med PPC annoncer i Google Adwords

Med PPC kan du skaffe nye kunder fra dag ét – i stedet for at skulle skaffe dem ved hjælp af SEO, som er en længere proces. De mange muligheder for løbende justeringer lader dig derudover skrue både op og ned for dit budget i takt med eksempelvis varer i restordrer, sæsonudsving og øvrige konjunkturer. Det gør PPC til en fleksibel form for markedsføring med hurtige resultater, hvor du samtidig har fuld kontrol over dit marketingbudget.

PPC er også en ideel måde at promovere din virksomhed på i forbindelse med søgeord, hvor gode placeringer normalt ville være ude af din rækkevidde på grund af stor konkurrence. Med PPC kan du nemlig betale for at ligge øverst – hvis bare du vil betale nok. Det er derfor essentielt at vide, hvilke af dine annoncers parametre der skal skrues på, så du kan få de bedste klik og de mest værdifulde konverteringer til den laveste pris.

Effektiv PPC med grundigt forarbejde

Når du ønsker at annoncere gennem PPC på Google, er det vigtigt, at det grundlæggende forarbejde bliver gjort ordentligt. Det betyder, at du skal analysere din målgruppe, dine kunder og de specifikke søgeord, der benyttes, når kunderne søger efter det, du tilbyder. Det er nemlig helt essentielt, at de nøgleord, du vil findes på, er relevante, og at de besøgende, du tiltrækker, er parate til at konvertere til kunder.

Det nytter således ikke noget, at du ikke har den vare på hylden, som brugeren har søgt efter, eller at din hjemmeside vises på søgeord, der ikke er relevante for dét, kunden efterspørger. Det samme gælder geografiske placeringer. Har du eksempelvis en café i Sønderjylland, er der sandsynligvis ingen kunder i klik fra Skagen. Og sådan kunne man blive ved. Kort sagt er et klik kun noget værd, hvis det på sigt også kan skaffe dig et salg.

Skal vi hjælpe med din PPC annoncering?

Hos Digital Succes vil vi gerne hjælpe dig med at booste din annoncering og sikre dig størst muligt udbytte af dit marketingbudget. Vi analyserer os i dybden og kan rådgive dig i, om en kampagne vil være rentabel, eller om pengene vil kunne gøre mere gavn et andet sted. På denne måde kan du være sikker på, at du får det maksimale udbytte ud af hver en annonce-krone, du bruger, samt en højere ROI og generelt mere succesfulde kampagner.

Gennem vores mangeårige og omfattende erfaring med PPC og Google Adwords er vi godt klædt på til at håndtere din virksomheds online annoncering – med en service, der er til at mærke, en afrapportering, der er til at forstå, og resultater, der kan ses på bundlinjen. Husk nu, hos Sønderjyllands digitale marketingbureau bliver der ikke snakket, men knoklet for dine annoncekroner.

Vi glæder os til at høre mere om din virksomhed, og hvad du gerne vil sælge mere af. Ring på telefon 71 96 02 47 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Digital Succes – Ikke bare snak om tingene, men noget om snakken!

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger.

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen.

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis vi ikke er 100% sikre på vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak.

Derfor kører vi heller ikke med lange bindinger. Vi skal levere varen – og måtte vi mod forventning ikke gøre det – skal du have nemt ved at komme videre.

Skal vi tage en uforpligtende dialog om jeres muligheder?

KONTAKT OS

Kontakt os
Digital Succes
Ny Allegade 1
6100 Haderslev

Telefon: 42 90 70 22
Mail: [email protected]

CVR: 37280496


Certificerede Google Partnere