Ny komplet hjemmeside med alt inkluderet

Når vi leverer nye hjemmesider til vores kunder, er det med afsæt i at hjemmesiden ikke blot skal se flot ud og repræsentere virksomheden – den skal også fungere fra første dag.

Det betyder, at den skal være let at betjene for jeres besøgende, som skal kunne klikke sig rundt på siden uden besvær. Administrationsdelen skal også være nem at finde ud af for dig eller dine medarbejdere, når der er behov for nyt indhold som eksempelvis blogindlæg eller nye produkter i jeres sortiment. Og mindst lige så vigtigt: En ny hjemmeside skal være opsat på en måde, så den efterfølgende og yderst vigtige online markedsføring har de bedste betingelser.

En ny hjemmeside, der er klar til konkurrence

Når man gerne vil findes online, er det ikke nok at have en ny hjemmeside. Denne skal også være synlig i søgemaskinerne, når kunderne søger efter dét, din virksomhed tilbyder.
At blive synlig i eksempelvis Google, er dog ikke bare noget, der sker af sig selv. Det kræver, at indholdet på siden er optimeret mod præcis de søgninger dine potentielle kunder foretager – og så skal teknikken bag være i orden.

Hos Digital Succes sørger vi naturligvis for det hele, så din nye hjemmeside er toptunet i forhold til den efterfølgende søgemaskineoptimering.

På den måde er du sikret, at hjemmesidens tekniske skelet er optimalt i forhold til de generelle SEO-mæssige anbefalinger. Dermed sparer du en masse udviklingskroner til efterfølgende rettelser af opsætningsmæssige fejl og tekniske mangler.

Komplet hjemmeside med alt inklusive

Når der skal laves en ny hjemmeside er der traditionelt mange aktører involveret i processen. Som tovholder på projektet, kan det derfor være svært at bevare overblikket. Især hvis man ikke normalt er involveret i den proces det er at få lavet en ny hjemmeside.

Derfor tilbyder vi en komplet hjemmeside med alt inklusive. Her er det os, der er projektleder og os, du kommunikerer med undervejs. Det sparer dig for en masse tid og frustrationer og vi kan tilmed levere din nye hjemmeside hurtigere.

Med en ny komplet hjemmeside fra os, kan du derfor både få programmering, opsætning, design, tekstindhold, billedmateriale og online markedsføring i én samlet pakke. Det betyder, at du fra dag 1 har en hjemmeside, der fungerer på alle fronter og som lever op til dine krav og specifikationer.
Og det er faktisk ikke engang dyrt.

Få en ny hjemmeside, der hurtigt tjener sig selv hjem

Hos os er kernen i enhver opgave omkring en ny hjemmeside, at den skal kunne tjene sig selv hjem inden der er gået 12 måneder. Vurderer vi, at dette ikke er realistisk, fortæller vi dig det.
For os er det nemlig vigtigt, at investeringen i en ny hjemmeside skal give mening. Din hjemmeside er i vores optik noget, der skal skaffe dig flere kunder og ordrer og det er netop dét, vores løsninger med en komplet hjemmeside kan.

Det første step i forhold til en ny hjemmeside, er at tage en uforpligtende snak med os omkring, hvad dine ønsker er og hvad din virksomhed beskæftiger sig med.

Herefter skræddersyr vi et uforpligtende tilbud på en ny komplet hjemmeside, der afspejler din virksomhed både visuelt og indholdsmæssigt. Enten som en komplet løsning med alt inklusive eller som en delløsning med elementer leveret af dig selv. Måske har du allerede indhold på din nuværende hjemmeside, der kan genbruges eller også er du verdensmester i at producere nyt indhold selv.
Uanset hvad kan vi hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os på telefon 30 20 88 76 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Få en gratis foranalyse & oplæg

Kontakt os her
N

Gratis foranalyse

I tvivl om jeres nuværende digitale styrke? Som ny kunde får du lavet en gratis foranalyse vi kan bruge, som udgangspunkt for dialog om indsatser, samarbejde og ønsker til målsætninger.

N

Gennemskuelig afrapportering

I en verden af data kan selv enkle budskaber forvirre. Vi leverer hver måned en afrapportering der er tilpasset dine mål og ønsker, og på et sprog der gør det muligt at forstå og tage med videre i organisationen.

N

Garanti for resultater

Vi påtager os aldrig et samarbejde, hvis ikke vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel – er vi i tvivl siger vi hellere nej tak til opgaven.

Uddrag af kunder vi har hjulpet

Lyngbygaard golf
Haderslev kommune
Benniksgaard hotel
VUC Syd

Bliv ringet op